seba mam paczke
Jak czyścić i dbać o estetyke naszych Skodinek
Zwiń
X
-
Ostatnio przeglądając zasoby i-netu natknąłem się na ciekawą strone http://www.detailer.pl/ ( Szeroko opisane metody polerowania samochodów) może komuś z forumowiczów się przyda.Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phrixOstatnio przeglądając zasoby i-netu natknąłem się na ciekawą strone http://www.detailer.pl/Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jarek_wawaCiekaw jestem jak Collinite u kolegów.
Za to na felgach juz go praktycznie nie ma Czyli Collonite na felgi to nie jest dobry pomysł. Na wiosnę sprawię sobie na alumy Autobahn ze Swisswaxa.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marxtylko jeszcze jakis szampon potrzebuje
Zamieszczone przez Marxmiejsce gdzie zamowic razem aby za przesylke podwojnie nie placic.
[ Dodano: Wto 29 Gru, 09 19:19 ]
Dzisiaj czyściłem wnętrze Megane II ojca i muszę przyznać ze APC oraz Natural Shine sprawdziły sie w 100% Plastiki są ładnie odtłuszczone i wyczyszczone dzięki APC, a dzięki Natural Shine są odżywione i otrzymały ładny naturalny kolor. Teraz można sprzedawać MegankęCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marxbo ja wlasnie sie zdecydowalem na Collinite 467 tylko jeszcze jakis szampon potrzebuje, i miejsce gdzie zamowic razem aby za przesylke podwojnie nie placic.
PS Obiecany wosk carnauba do testu jest w rekach Grubeera i osoby ktore mialy go otrzymac prosze o wyslanie danych do wysylki na PW do Grubeera
Komentarz
-
-
Nie znalazlem takiego. Jest Dodo Juice Born to be Mild szampon 250ml 1000:1 48zl i Dodo Juice Sour Power szampon 500ml 800:1 za 42zl.
Prosta ekonomia mowi ze ten drugi tanszy.
Z tym Ph to tez nie bardzo wiem o co chodzi - sa plyny do naczyn o neutralnym PH (LUDWIK Płyn do naczyń balsam aloesowy 500 ml ma pH neutralne) - czy to znaczy ze moge nim umyc auto?
Chyba to neutralne Ph to taka plotka przekazywana z ust do ust, a tak naprawde to za zmywanie wosku odpowiada raczej jakis skladnik chemiczny i Ph o niczym nie mowi.
Mamy gdzies jako OCP znizki na kosmetyki do aut?
Bo w watku:
nic nie ma
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Marxtym Ph to tez nie bardzo wiem o co chodzi - sa plyny do naczyn o neutralnym PH (LUDWIK Płyn do naczyń balsam aloesowy 500 ml ma pH neutralne) - czy to znaczy ze moge nim umyc auto?
Zamieszczone przez MarxChyba to neutralne Ph to taka plotka przekazywana z ust do ust, a tak naprawde to za zmywanie wosku odpowiada raczej jakis skladnik chemiczny i Ph o niczym nie mowi.
[ Dodano: Sro 30 Gru, 09 15:12 ]
10% znizki w sklepie interetowym MeguiarsCzarny Elegance
Komentarz
-
-
To link do szamponu dodo, znizki macie rowniez w sklepie www.snbkosmetyki.com.pl znizki od 10% zakupy powyzej 250zl to rabat 15% niestety nie obejmuje on kosmetykow dodo!Jedynie Nielsena
Komentarz
-
Komentarz